Fabela, de muzikale nar

Fabela is de naam van één van de grappigste narren van de Lage Landen. Tegelijk is hij ook de troubadour, of zo u wilt muzikant van het gebeuren. Met zijn toeren en bellen, zijn prachtige kostuums en schoenen en zijn verhalen, luistert hij iedere bijeenkomst op en laat mensen hun dagelijkse zorgen voor eventjes vergeten. Vergezeld van zijn trouwe hondje, weet hij iedere uithoek van de Benelux te vinden, op zoek naar plaatsen waar hij spelen, zingen en vertellen kan.

Fabela zingt, maakt muziek, verhalen en weet soms te ontroeren als hij als troubadour een teder liefdeslied ten gehore brengt. Zo weet Fabela iedereen een spiegel voor te houden: daar waar het kan, grappig en brutaal, maar altijd beschaafd en nooit te plat of beledigend.

Fabela is een straatartiest, die mobiel te werk gaat: wandelend tussen het publiek. Hij is ook een perfecte ceremoniemeester bij een feest of bijeenkomst. Seminars en studiedagen weet hij ludiek te omlijsten en worden hoogtepunten waarover nog lang gesproken zal worden. Fabela tovert zelfs bij de meest stuurse mensen een lach op het gezicht.

Voor elke tijd en elke plaats: als Middeleeuwse nar, maar verder als een kameleon in iedere hoedanigheid. 
Van alle markten thuis dus. Met de artiest " Madame Roza" de ideale combinatie.