ODIL

 

Net zoals de succesvolle ‘den Ongekenden Weereld des Heeren Ottfriedt’ werd ‘Odil’ een visueel uiterst aantrekkelijke wandelact met korte vaste voorstellingen. ‘Ottfriedt’ en ‘Odil’ kunnen ook makkelijk samen geboekt worden aan speciale voorwaarden …

Met een tot de verbeelding sprekende stootkar vervoert een feeëriek vrouwtje het skelet Odil, op zoek naar een laatste rustplaats ergens tussen hemel en aarde. Maar het eigenzinnig gebeente zet toch nog liever éérst een stapje in de wereld ...
Odil verrast en verblijdt hier, daar en ginder de omstaanders met zijn levensechte bewegingen, de non-verbale interactie tussen de één meter dertig grote marionet en de manipulator is toegankelijk voor een breed publiek.
Touwen, katrollen en tegengewichten maken van het grappige, licht melancholische schouwspel een aantrekkelijk en intrigerend feest, helemaal op het ritme van speciaal gecomponeerde muziek.
Aangepaste verlichting maakt het ook mogelijk om ’s avonds een tochtje te maken en draagt zeker bij aan het

Ter info
Zoals vermeld is deze act is een nieuwe creatie van de makers van ‘Le Neptune’ en ‘Den Ongekende Weereld des Heeren Ottfriedt’. ‘Odil’ kan ook geboekt worden in pakket met één van deze acts (bij voorkeur Ottfriedt) zodat er slechts 1 x vervoer moet betaald worden. Bovendien geven zijn een extra korting als de acts samen geboekt worden. Beide acts kunnen zowel gelijktijdig als afwisselend gebracht worden.

 

Tip: deze act kan gecombineerd worden (met een korting) met Ottfriedt.