Urban-e-Motion

Urban-e-Motion is dé Urban crew die het verschil maakt en het publiek in verwondering met energie en een grote glimlach op het gezicht weer achter laat.  
 
Niet voor niets was Urban-e-Motion de openingsact van Kerstcircus Ahoy 2012 waarbij ze voor duizenden mensen publiek deze magnifieke locatie op stelten hebben gezet! 
De crew bestaat uit een prachtige combinatie van toptalenten van verschillende Urban Sport disciplines zoals streetdancers, breakdancers, freerunners, tricking artists, freestyle voetballers, freestyle basketballers en Nederlands grootste BMX fietsartiest, Dez Lost BMX!    
 
Urban-e-Motion is inzetbaar voor dynamische openingsshow’s voor scholen, congressen en feesten, familiedagen en viering jubilea, entre-acts voor de overgang van diner naar feest of tijdens Kick Off events, als publiektrekkers op beurzen, bij productintroducties of als onderdeel van campagnes en roadshows! Urban-e-Motion is ook te boeken voor clinics en demonstraties, één crew met zeven verschillende workshops.  
 
De show is een verrassende choreografie op hedendaagse energieke muziek - zonder krachttermen- waarbij plezier, enthousiasme, discipline, samenspel, sport, samenwerking en individueel talent centraal staat!