Ballerina in Snow Globe

De elegante danseres, danst lichtvoetig op haar tenen in de magische Globe. Zij wordt begeleid door betoverende muziek. De Snow Globe' is een prachtige act die extra sfeer toevoegt aan ieder evenement.
De Globe is ook verlicht dus het kan ook goed worden gespeeld in de avond als het donker is buiten of op een binnen locatie. Verder is de act geschikt voor jong en oud.
 
De act heeft 2 opties:
 
Optie 1: Deze wordt gespeeld door 2 danseressen die elkaar afwisselen.
Beide dansen 2 x 30 minuten dus er wordt in totaal 4 x 30 minuten gespeeld in een tijdsbestek van maximaal 5 uur. Als er meer speel uren moeten worden ingezet kan er in overleg een extra danseres in worden gehuurd. (Er kan ook, indien beschikbaar een celliste of violiste bij worden gehuurd tegen extra kosten).
 
Optie 2 : Er wordt een korte voorstelling gespeeld met een voiceover die het verhaal verteld en de dansers die het verhaal uitbeelden. De voorstelling gaat over dat alles energie is, dus ook water en de sneewvlokjes zijn hun mooie kristallen vormen kwijt. Hoe kan dit? En hoe kunnen ze met het publiek ervoor zorgen dat ze hun prachtige vormen weer terug krijgen?
Deze show speelt 5 x 15 minuten.
 
 
Praktisch:
  • stopcontact van maximaal 50 meter van de Globe vandaan
  • De Globe is 2.80 meter breed en 3.20 meter hoog dus het plafond moet minimaal 3.30 meter hoog.
  • De Globe moet wel vastgezet worden. Dit kan d.m.v gewichten (bij een stenen ondergrond) of buiten met haringen die in de grond geslagen worden als dat mogelijk is (gras). Graag hoor ik wat er mogelijk is op de locatie.
  • Een (verwarmde) kleedkamer met tafel en 2 stoelen waar ik en mijn collega ons kunnen omkleden, schminken. En 1 maaltijd of lunch.
  • En een laad en los plek het liefste in de buurt van waar de globe komt te staan.