Carte Blanche (typetjes)

 

Carte Blanche is 3 uur animatie van de bovenste plank.

Gedurende deze tijd komen voor u verschillende typetjes op bezoek waarvan u nog niet wist dat ze bestonden, de ene nog zotter en onnozeler dan de andere.

De 3 uren worden naar ons gevoel ingevuld, dit wil zeggen dat we naargelang het soort feest werken, straattheater of een personeelsfeest zal anders verlopen dan een verjaardag of een dorpsfeest.

Bij het binnenkomen, gaan wij altijd eerst sfeer snuiven en dan starten we bijvoorbeeld met de super chique ontvangst lakeien die een zeer mooie entree doen en de gasten meteen een glimlach op hun gezicht toveren door deze onverwachte ontvangst.

Daarna komen bijvoorbeeld de politieagenten binnenvallen die de meest onzinnige bekeuringen willen uitschrijven die je maar kunt inbeelden.

De Johnnies zijn 2 Amsterdammers met bontjassen aan die op feesten binnen glippen, gek zijn op alles dat een rok aan heeft en proberen dan hun duistere zaakjes te doen met helen van gestolen lingerie en oude mobiele telefoons.

Dan komen bijvoorbeeld Jos en Jos de ceremoniemeesters van ‘t stad, deze helemaal top, enfin helemaal te gek om los te lopen, zij komen het feestende volk feliciteren uit naam van de stad of gemeente waar de act plaats heeft. Maar ze zijn nogal niet de slimste…met alle gevolgen van dien !!!

Natuurlijk kan het ook zijn dat u bezoek krijgt van een filmploeg van VTM of TVL die een reportage komen maken over dit feest bij jullie. Nu zijn de vragen wel soms wat pikanter dan je had verwacht !!!

De discofreaks “partycrachers” Pé en Dré komen op uw feest binnenvallen en gaan de boel op stelten zetten, zij hebben natuurlijk ook zes eigen carnavalsnummers die ze samen met jullie zingen en dansen. Lekker feesten !!!

Het kan natuurlijk ook dat u bezoek krijgt van de krant voor foto’s gemaakt door 2 sterfotografen. Enkel is hun fototoestel een beetje groter, 1m breed en 60cm hoog, dan een normaal formaat. Het toppunt is wel dat dit toestel echt blijkt te werken daar bij iedere druk op knop de flits echt afgaat. De mensen staan wel helemaal te kijken als de fotograaf hen vraagt of ze de foto ook willen zien, dan blijkt natuurlijk dat het een grap was na het zien van een andere afbeelding…

Onze roze marktkramers hebben veel oog voor het mannelijke geslacht. Zij gaan natuurlijk wel volledig op in het verkopen van hun product. Het product kan van alles zijn, gaande van een zonnebril tot ondergoed. (kleine hebbedingetjes) Het te verkopen product dient door de klant te worden aangeleverd. Onze marktkramers zijn nadrukkelijk aanwezig en weten gegarandeerd het aanwezige publiek te animeren. Ambiance verzekert!

Verder nog : 
De Bodyguards: In deze maatschappij staat veiligheid nu eenmaal op de eerste plaats. Daarom is het misschien goed om deze 2 bewakingsagenten in te huren. Dit kan zijn voor ingangscontrole of zelfs voor persoonsbescherming. Ze doen hun baan met volle overgave wat dan weer lachwekkend overkomt bij de gasten.

De Sjeiks “Achmalach en Nechemaalneche” die op zoek zijn naar dames voor uitbreiding van hun harem.
Wie ook kan langskomen zijn Piet en Piet de superkoks die het menu komen voorstellen en soms zelfs voorproeven, het probleem is wel dat ze voor het mannelijke volk vallen en dat ook nadrukkelijk laten zien…

De verdwaalde wiertoeristen die samen hun zoveelste uitstap maken en onderweg wel eens stoppen om een pintje te drinken. De één kan niet meer op zijn fiets geraken, de andere wil nog iets drinken. Ze weten totaal niet waar ze zitten en helemaal niet waar ze naartoe moeten…

Kortom, wij vullen voor jullie 3 uur in met een aantal van deze typetjes die de lachspieren tot krampen toe zullen laten werken.