Corona Proof Animatie

Bent u op zoek naar (straat)animatie om het lokaal winkelen in coronatijden aangenamer te maken? Dan hebben wij goed nieuws voor jullie. Onze artiesten van straatanimatie.eu kunnen u hierbij helpen!
 
Corona Proof typetjes zoals politieagent, scheidsrechter, verwelkomer, lakei, Jos & Jos op coronapatrouille of  typetjes in de ‘look & feel’ van uw bedrijf, ... wij helpen u er graag mee verder.
Onze (straat)animatieacts brengen de veiligheidsregels over op een zodanig ludieke wijze dat wachtende klanten en bezoekers zich meer dan welkom zullen voelen.

‘Jos & Jos coronapatrouille’. Zij regelen het éénnrichtingsverkeer in je winkelstraat, bewaken de social distancing met de nodige humor enzoverder waardoor het lokaal winkelen leuk en veilig is!

De lakeien (of ontvangers) wijzen je de weg!
Op discrete, hoffelijke, uiterst hygiënische en ludieke wijze geven de lakeien de voorbijgangers een snelcursus ‘Veilig shoppen op de Meir’.
Wat je onder andere mag verwachten:
Ze geven de juiste looprichting aan (mét ludiek bord “wat is het verschil tussen links en rechts”), leren de shoppers elkaar veilig begroeten (op wel 10 verschillende manieren),
maken hen met toeters en bellen (het safe distance alarm) attent op de juiste afstand, stoffen nog gauw wat virussen af
en delen vanop veilige afstand complimentjes en ‘likes’ (met een supergrote duim op lange stok) uit aan iedereen die zijn best doet.
Dankzij hun improvisatietalent en koelbloedigheid zijn de lakeien bovendien keien in het inspelen op elke onvoorziene situatie.
De lakeien zetten het positieve in de kijker en bedanken alle mensen voor hun inzet en doorzettingsvermogen om zo veilig mogelijk te shoppen.
Shop veilig, snel… én veel! ;-)
Een feelgood animatie die de lente en een glimlach op de gezichten zal toveren!
 
Onze corona proof animatie in de pers:
Artikel + filmpje in Het Laatste Nieuws - Klik hier
 
The Love and Peace Corona Police