D Djay Trombone

D Djay Trombone is een mobiele D Djay die je onderdompelt in een ongekende ambiance. Wil je als organisator je gasten doen springen en swingen, of wil je een aangepaste achtergrondbegeleiding van je evenement? D Djay Trombone kan zowel in de spotlight staan als onopvallend voor muzikale sfeer zorgen op uw happening.

D Djay Trombone heeft een paar sterke troeven. Hij is muzikaal hooggeschoold en geeft niet toe aan middelmatigheid. Muziek is zijn taal en hij speelt en zingt zoals de beste advocaat tijdens zijn pleidooi.

Is uw publiek jong of oud, stijf of los?
D Djay Trombone speelt in op de situatie en geeft jou als organisator wat jij wil.
Geen logistieke beslommeringen, hij komt ter plaatse met een volledige back-up: eigen versterking, belichting en op een fiets die tegelijkertijd zijn podium is. Hij is dus inzetbaar in elke situatie.
Het is niet zijn bedoeling om decibels te produceren. Door de unieke combinatie van zang, instrument en speelvaardigheid blijft de muziek ruim en doorzichtig terwijl kwaliteit en schoonheid hoog in het vaandel gedragen worden.
D Djay Trombone is uniek. Moderne songs en evergreens zijn bewerkt voor trombone. Hij slaagt er met verve in om herkenbare melodie├źn om te toveren tot frisse, lichte muziek. En dit maakt van hem een prachtige live D Djay.