De Machine

De Machine is een nieuw en uniek greenscreen printstation gecombineerd met grappig en visueel aantrekkelijk straattheater.
Voor het publiek is deze act prachtig om te zien, verrassend en spannend om te beleven. De opdrachtgever zal vooral aangesproken worden door het mobiele karakter en de commerciële mogelijkheden van deze foto-entertainment act.
 
Act-beschrijving:
Twee acteurs in nostalgische kostuums begeven zich op straat met hun mysterieuze Machine. Stoom, licht- en geluidseffecten en grappig theater trekken al snel de aandacht van het publiek. Al snel wordt het publiek actief betrokken en uitgenodigd om “De Machine” actief te beleven: er wordt een greenscreenfoto gemaakt en “De Machine’ wordt door de gasten met een druk op de knop aan het werk gezet om een grappige, verrassende of spectaculaire foto te produceren. Na veel gepiep, geknars en gebonk zal de foto in een verborgen vak verschijnen waar deze kan worden meegenomen door het publiek.
 
Met chromakey- of greenscreentechniek kan praktisch iedere foto worden gecreëerd. Er kan gebruik gemaakt worden van logo's, feestdagthema's en andere specifieke wensen. Alles is mogelijk!
Ook als eye-catcher tijdens beurzen is “De Machine” zeer goed in te zetten