De mobiele sneeuwtarotbar

De Sneeuwkoningin leest u en uw gasten de tarotkaarten en geeft inzicht in het leven van hen die het wagen aan haar Tarotbar te komen.  Velen gingen u voor en bijna iedereen was onder de indruk van wat in het gesprek met de Sneeuwkoningin naar voren komt. Natuurlijk zou het geen `Mobiele Tarotbar zijn als ook een dosis humor en theater om de hoek zou komen kijken. Mensen gaan dan ook meestal met een glimlach op het gezicht weer huns weegs.
Zij kan zich laten vergezellen van de Kerstman die naast kerstmuziek ook mooie ballades kan laten horen op de luit. De Kerstman, maar net even anders…
Zowel de Sneeuwkoningin als de Kerstman kunnen ook individueel worden ingezet.
Ook is er de mogelijkheid dat ze een optreden verzorgen zonder gebruik van de mobiele tafel. In dat geval heeft de Sneeuwkoningin genoeg aan een rustig plekje op locatie.
Voor alles wat winters kan en moet worden aangekleed zijn ze eigenlijk onmisbaar.
 
De Mobiele Tarotbar is een rijdende tafel van 1.70 dwarsdoorsnede. Deze kan zowel buiten, (mits droog weer) als binnen worden ingezet op een redelijk berijdbaar parcours. De tafel beschikt over een eigen licht- en geluidsvoorziening. Als deze wordt gebruikt is de tafel 2.50 m hoog.