Guide Of Light

Deze gloednieuwe act Guide of Light is een hightech led-licht walkact, een mobiele licht-performance en een altijd vrolijk en ondeugend spelende reus in een! 
Het resultaat: grenzeloze verbazing en vreugde voor u, uw gasten en uw publiek!
 
Stel je dit voor: In het donker van de ruimte blinkt het en zweeft een onbestemd licht. 
 
De bron van het licht komt op je af en schijnt plotseling in stralend blauw. Het is een reus met vriendelijk stralende ogen. Een heuse licht performance volgt die zijn hoogtepunt vindt in een vuurwerk van flitslichten. Dan is het weer donker, alleen een rood kloppend hart lonkt nog naar je. De vriendelijke reus draait zich naar je toe, schudt je hand en zegt: "Goed je te zien!"
 
De Guide of Light draagt een kostuum uit honderden kleine Led-objecten. Als vriendelijke wezentjes klampen ze zich stevig vast aan zijn pak. Deze kleine beestjes zijn op afstand aangestuurd door een kleine computer in de helm van de reus. De helm is ook voorzien van een GPS-systeem, zodat de reus altijd weet waar hij is en met zijn lichtshow kan reageren op zijn omgeving. 
 
Natuurlijk kunnen we elke kleur en lichtstemming programmeren, zodat we perfect kunnen ingaan op u wens en thema. Maar het belangrijkst is: het gaat niet om technologie zelf, maar om de grenzeloze vreugde die de Guide of Light uitstraalt. Die tovert een glimlach op het gezicht van zelfs de verstoktste mopperpot!