Instuif workshops

Instuif Buildingsticks
Aan de slag met elastiekjes, touwen en wat bamboestokken: meer heb je niet nodig om constructies te maken.  Onder leiding van Charel, die ervaring heeft in deze leuke constructie, leer je snel de geheimen achter de techniek waardoor je aan de slag kan. Laat je fantasie de vrije loop nemen en imponeer ons met je bouwwerk!.

Instuif Blokkencircus
30 grote mousse blokken en matjes, meer hebben kinderen niet nodig om zich te amuseren. We bouwen en spelen samen tot we niet meer kunnen.

Instuif ballonzwaarden
Ridder Simon XI daagt je uit voor een heus zwaardgevecht. Kinderen moeten eerst leren om een ballon te plooien, te draaien en uiteindelijk tot een zwaard te kneden. Tijdens deze beproeving krijgen we van Simon XI ook al met een korte historiek met wilde anekdotes van al zijn kruistochten die hij heeft mogen meemaken. Dan starten we met het tweede deel: het moment van de waarheid. Wie zal zijn zwaard in de juiste richting laten gaan en wie wint deze strijd? Is het Simon XI met een rijke ervaring aan kruistochten of is het ons aanstormend talent? Uiteindelijk mogen kinderen hun zelfgemaakte zwaard mee naar huis nemen.