Iron Man

Onthaalact:

Deze robot bewaakt uw ingang en scant mensen op mogelijk gevaar. Hij geeft hen ook een warm welkom, veiligheidsinstructies en complimentjes. Scannen op veiligheid kan voor de photowall met uw merknaam. Iron Man vraagt de bezoekers vriendelijk om even samen met hem te poseren voor een leuke foto. Deze foto’s kunnen dan teruggevonden worden op de facebookpagina. Fotograaf inclusief!
 

Straatanimatie:

Deze kindvriendelijke Iron Man rijdt rond op braderijen, markten, koopjesdagen, winkelstraten, ... . Hij spreekt mensen aan en geeft (ludieke) veiligheidsvoorschriften voor de beveiliging van elke mogelijke dreiging. Ze nemen telkens een eigen fotograaf mee, zodat ze iedereen kunnen “scannen” op terrorisme. Na de foto krijgt de bezoeker een kaartje waarop vermeld staat dat hij veilig bevonden is en dat hij zijn foto op de facebookpagina kan terugvinden. Deze foto’s kunnen een watermerk krijgen met tekst of logo op maat van de organisatie.
 

Stage Act:

Voor modeshows, bedrijfsseminars, fuiven, discotheken en events. Show van 5 minuten on stage op aangepaste muziek met zelfs videobeeld waarvoor (indien praktisch mogelijk) de robot in het publiek gaat voor selfies. OF een aantal show-ups op de muziek van de dj die aan het draaien is. Vuurwerk, confetti, lasers, Co2 inbegrepen. Onthaal in de club bespreekbaar!