Mariachi Sabor a México

Al meer dan tien jaar is Mariachi Sabor a México actief in België met als ultieme doel de Mexicaanse muziek en dans te verspreiden.

De groep is gevestigd in Brussel en heeft door de jaren heen meerdere artiesten samengebracht die allemaal met elkaar verbonden zijn door hun liefde voor de cultuur van Mexico. Ondertussen heeft de groep niet alleen in alle provincies van België opgetreden, maar ook in Frankrijk, Duitsland, Nederland en Luxemburg.

Mariachi Sabor a México biedt het publiek een bijzonder spektakel aan in de vorm van een reis door verschillende Mexicaanse regio's in verschillende tijdperken van zijn geschiedenis. De muzikanten, dansers en danseressen zijn afkomstig uit Mexico, Spanje, België en Ecuador, en zijn muzikaal opgevoed met verschillende achtergronden: klassiek, jazz en traditionele mariachi.

De diversiteit van de groepsleden, samen met hun kennis van een talrijk repertoire, heeft geleid tot een versatiliteit die ervoor zorgt dat de Mariachi elk soort publiek kan bekoren: van het zuiver Mexicaanse publiek tot het Europese publiek, van jong tot oud, van dansend tot luisterend. 

Zowel geschikt voor (mobiele) straatanimatie als voor podiumoptredens (al dan niet versterkt).