Marshmellow Man

Ontdek de sensatie van marshmallows roosteren met een vlammenwerper! 
 
Ben je op zoek naar een unieke en opwindende toevoeging aan je evenement? Dan hebben wij dé act voor jou! Na het enorme succes van onze vuuracts met marshmallows, hebben we nu een spannende alternatieve act ontwikkeld: het roosteren van marshmallows met een vlammenwerper!
 
Maak kennis met de wereldkampioen van het 'snelste marshmallows roosteren'. Binnen enkele seconden zijn ze perfect gaar, zodat je gasten kunnen genieten van smeltende, sappige marshmallows op hun favoriete evenement.
 
Onze artiest, met een coole hanenkam in Marshmallow stijl, brengt een ongekende energie en snelheid naar het roosterproces. Hij brandt de marshmallows in recordtijd, wat zorgt voor een spectaculaire show en een heerlijke traktatie voor alle aanwezigen.
 
Wacht niet langer en boek nu deze sensationele act met vlammenwerper! Laat je gasten versteld staan en geniet van de heerlijke smaak van vers geroosterde marshmallows. Het is tijd om je evenement naar een hoger niveau te tillen met deze unieke en opvallende attractie!
 
Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie en beschikbaarheid. We kijken ernaar uit om van jouw evenement een spetterend succes te maken!