The Rolling Amazons

Flower for Power
The Rolling Amazons zetten de bloemetjes buiten! De natuur is in volle bloei, dus is er werk aan de winkel. Want snoeien doet bloeien! Met hark, bezem en heggenschaar in de hand dansen deze bloemrijke dames op hun rollerskates. Van top tot teen een fleurige verschijning met hun prachtige kostuums en kleurrijke karakters. Laat je meevoeren in de bloemenwereld van deze gekke dames, en wie weet gaat de zon schijnen!
 
Quest for Time
Zijn ze op zoek naar avontuur, of op een speciale missie? Deze skaters zijn in elk geval niet van hier. In steampunk stijl rollen ze als wegpiraten hun mysterieuze doel achterna.
Met straattheater en dans op skates creƫren The Rolling Amazons met deze act een bijzondere sfeer op ieder evenement. Sprakeloos onderzoekend verkennen deze reizigers alles om zich heen. Rollend door de tijd verbazen ze zich over de kleinste details van de gewoonste zaken. Niets is meer normaal. Laat je meevoeren in het avontuur van deze mysterieuze dames!
 
Bekijk deze acts hier: https://youtu.be/CVhC_dh03O8 
Je ziet op deze video een compilatie in flitsen van hun diverse acts. En ook als trio en kwartet. Voorlopig is alleen een duo beschikbaar vanwege zwangerschappen bij enkele dames.
 
Technische vereiste:
o Harde, egale en droge ondergrond. Op gras, zand of schots en scheef liggende keien kan niet.
o De muziek komt via kleine boxjes verborgen in hun kostuum. Aan het eind van elke set kunnen zij afsluiten met een finale van circa 5 a 6 minuten. Dat is een danschorogafie op de skates. De muziek wordt dan afgespeeld op een geluidstrolley op wieltjes die zij meenemen. (op aanvraag)