Typotheek-away

Take-away was nog nooit zo verrassend! 
 
De ondertussen welbekende Typotheek, maar dan super snel en super mobiel!
Een vrolijk deuntje speelt in de verte. Plots komen onze twee Typothekers aangefietst op een gekke vintage tandem…Ze komen een bijzondere bestelling brengen! Ze nemen hun tekenpen, woordencollectie en antieke typemachines bij de hand en knipogen naar de eerste nieuwsgierigen. De sfeer is gezet.
Dit speelse duo flaneert op een leuk deuntje tussen de gasten en fleurt in een oogwenk je evenement op met hun woordspelingen en vrolijke tekeningen, geïnspireerd op het publiek. Voor ieder wat wils!
 
Dat allemaal in een muzikaal,  interactief en theatraal uitziend kader! In hun retro fietstassen zitten woorden, letters en zinnen opgeborgen, die ze graag met je delen. Geef hen een woord en zij maken er “à la minute” een postkaart (of raamtekening) van met een origineel gedicht én unieke illustratie! 
 
Het resultaat is een leuk evenement met een herinnering op wenskaartformaat waar iedereen nog lang van kan nagenieten! 
 
Extra boekingsoptie: Typotheek(-away) op Stelten! 
Letterlijk een torenhoge meerwaarde aan je evenement geven? Boek dan zeker Typotheker nr 3, de steltenloper,bij. Met zijn vangnetje en ultra lange benen, zal geen woord of muzieknoot ‘ongevangen’ blijven. Wie weet vraagt hij je zelfs ten dans op één van zijn grammofoonplaatjes ofwel: vintage plaatjes of schuld hij een persoonlijk gedicht uit zijn bijzonder hoge hoed. Zo betrekt hij iedereen in het lang en het breed! Een ware eye-catcher!